Microdermabrasie, lichttherapie, polijsten.

Wat doet microdermabrasie

d.m.v. een gesterilliseerd mondstukje slijpt een geregelde stroom van microkristallen de huid op de gewenste plaats af. De kristallen slijpen de huid als het ware af. Door de huid te zandstralen worden oneffenheden zoals rimpels, littekens en grove porien verfijnd. De gebruikte kristallen en de loskomende huidcellen worden afgezogen en opgevangen. De mate van afschuring is in te stellen voor verschillende huidtypes. De peeling stimuleert de collageenproductie. Hierdoor ontstaan nieuwe huidcellen die de buitenste laag van de huid zachter, gladder en jonger maakt. Na deze behandeling is uw huid ontvankelijk vooractieve werkstoffen en klaar voor de volgende stap.

Lichttherapie

Allereerst worden er actieve werkstoffen op de huid aangebracht, zoals hyarulonzuur, vitaminen en antioxidanten. Dankzij de sterke lichttherapie in combinatie met een massagetechniek kan uw huid de actieve werkstoffen optimaal opnemen en de afvalstoffen goed afvoeren. De batterij van de cellen krijgt als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. Uw huid verbetert zienderogen en voelt stevig aan.

Polijsten

Met behulp van een massagestick met een polijststuk, wordt een voedend en beschermend serum op uw huid aangebracht. De massage geeft een verwarmend effect waardoor uw huid er glad en stralend uit ziet.

Wat is hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een huideigen stof dat een zeer grote hoeveelheid water aan zich kan binden en mede zorg draagt voor het volume en de strakheid van uw huid. Bij het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af. Wij werken met hoogwaardig hyaluronzuur die diep in uw huid doordringt en in staat is om de aanmaak van dit hyaluronzuur in uw huid te stimuleren.

Voor welke huid is deze behandeling geschikt

  • Pigmentatieproblemen
  • Zonbeschadigde huid
  • Littekens zoals acne
  • Rokershuid
  • Grove porien
  • Huidveroudering
  • Fijne lijntjes

Vragen? Bel ons gerust!

050 - 30 90 805

050 - 30 90 805

Vragen?
Bel ons gerust!