Ooglidcorrectie of facelift zonder snijden of naalden: het kan nu!

Met PlexR een mooiere, strakkere huid

De nieuwe techniek om de huid te verstrakken is een nieuwe, revolutionaire methode. Door middel van deze behandeling is het mogelijk hangende oogleden, een gerimpelde hals of hamsterwangen te corrigeren. De huidbehandeling maakt gebruik van het vermogen van de huid om zelf te vernieuwen en te verbeteren. Door de stimulerende behandeling trekken de huidvezels samen, de huid krimpt als het ware en wordt daardoor ‘gereduceerd’. Met plasmaenergie worden de huidcellen gestimuleerd tot vernieuwing. Energiepulsen dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor de huid zelf collageen en elastine gaat aanmaken. De huidstructuur verbetert en de huid wordt strakker.

Effectieve behandeling met blijvend resultaat

Tijdens de behandeling wordt de huid verdoofd, waardoor u er nagenoeg niets van voelt. De herstelperiode is drie tot zeven dagen. Vaak is één behandeling voldoende, soms zijn er meer behandelingen nodig. Het resultaat is langdurig, een herhaling van de behandeling is dus niet aan de orde.

De PlexR behandeling is effectief bij:

  • Corrigeren oogleden
  • Liften wenkbrauwen
  • Wegwerken wallen onder de ogen
  • Liften hamsterwangen
  • Verstrakken hals
  • Wegwerken rimpels van de bovenlip

Ooglidcorrectie met behulp van PlexR techniek

Keelcorrectie met behulp van PlexR techniek

Gratis consult PlexR behandeling

Onze cosmetisch arts Edward Berends is speciaal opgeleid om de PlexR behandeling uit te voeren. Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een gratis consult.

Vragen? Bel ons gerust!

050 - 30 90 805