Huidkliniek Steijaert in Paterswolde

Charlotte Steijaert

Ik werk vanaf mijn 19e als schoonheidsspecialist, in de loop der jaren heb ik mij ontwikkeld in dit vak. Ik heb ontdekt dat huidverbetering in de juiste volgorde , dat wil zeggen van binnenuit beginnen, mij heel blij maakt. Ook vind ik het geweldig om met mensen te werken en samen het doel van een gezonde huid te bereiken.
Sinds juni 2020 hebben wij een nieuwe make-uplijn: Jane Iredale. Door dit fantastisch mooie merk heb ik mijn passie voor visagie weer teruggevonden.
Ik ben heel dankbaar dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga en daar mijn klanten mag behandelen.

Mireille Steijaert

Na het afronden van mijn opleiding op een totaal ander vakgebied ben ik mijn zus en moeder gaan ondersteunen bij het financiƫle gedeelte van de toen nog twee aparte schoonheidspraktijken. Al snel ontstond het plan om deze samen te voegen en een grotere praktijk op te richten. Nog steeds ben ik verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering. Ik vind het ontzettend gaaf dat we door de kennis van drie generaties huidspecialisten (mijn grootouders waren in de familie de eersten!) klanten voorgoed van hun huidproblemen kunnen afhelpen. Ik ben trots op het gezonde bedrijf dat
we hebben neergezet.

Yvonne van der Ploeg

Mijn naam is Yvonne van der Ploeg. Sinds 1 november 2018 ben ik werkzaam bij Huidkliniek Steijaert. In 2007 heb ik de HBO-opleiding tot huidtherapeut afgerond. Bij Huidkliniek Steijaert behandel ik allerlei huidproblemen, bijvoorbeeld een droge huid, acne, rosacea en pigmentvlekken. Verder ben ik gespecialiseerd in behandelingen voor huidverbetering.

De laatste jaren zijn er veel goede producten op de schoonheidsmarkt gekomen met ingrediƫnten als vitamine A, C en E die echt iets doen voor de huid. Omdat een mooie huid ook van binnenuit komt, bieden we naast cosmedische behandelingen en producten ook supplementen en visolie aan. We beschikken over meetinstrumenten zoals een bloedtest, huid- en collageenscan die de uitgangssituatie laten zien en de behaalde resultaten weergeven.

Het is fijn dat ik als huidspecialist echt iets kan beteken. Het geeft me heel veel voldoening als ik met mijn adviezen en behandelingen een klant van een huidprobleem kan afhelpen of wanneer na verloop van tijd zichtbaar is dat pigmentschade en de rimpels significant zijn verbeterd.

Ik zie of spreek u graag met uw hulpvraag bij Huidkliniek Steijaert!

Petra Cnossen

Mijn naam is Petra Cnossen en ik werk vanaf 2018 met veel plezier bij Huidliniek Steijaert.
In 2015 heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en momenteel ben ik in de eindfase van de opleiding natuurgeneeskundig therapeut.
Waarom ik bij Huidkliniek Steijaerd werk? Het is een salon die net iets meer biedt: we leveren kwaliteit omdat we verder kijken dan alleen de buitenkant van de huid. De binnenkant vinden we net zo belangrijk. Ook de ontspannen no nonsens sfeer vind ik er fijn, je kan er jezelf zijn. Bij Huidkliniek Steijaert doen we ons niet beter voor dan we zijn. Juist dat is onze kracht en dat stralen we ook uit naar de buitenwereld.
De behandelingen die ik het meest uitvoer zijn de behandelingen op het gebied van anti-ageing, waaronder de bindweefselmassage. Ik vind het geweldig om te zien dat ik de huid echt kan verjongen, met alleen maar mijn handen. Op een natuurlijke manier je huidveroudering tegengaan: het mooiste wat er is!